2017 – 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI

Uzun bir tatilin ardından 18 Eylül 2017 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğu içindeyiz. 

Hayatımızda ailemizden sonra en önemli basamak olan okullarımız, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak bizi gelecek hedeflerimize ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Eğitim ve öğretim ise sürekli olarak yenilenmeyi, gelişmeyi, değişime açık olmayı, çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alandır ve hayat boyu devam etmektedir. Dolayısıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim olanaklarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık olacaktır. 

Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerine, vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanması görevi de biz ailelere düşmektedir. Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için bilgi ve donanıma sahip olmamız gerektiğinin bilincinde olarak çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü imkanı sağlamak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının, sevgili öğrencilerimizin 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ederim.

 Metin Şenol

 BAŞKAN

 

Paylaş