DERNEK BAŞKANLARINDAN TSK MEHMETÇİK VAKFINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi, Balıkesir Şubesi, Afyonkarahisar Şubesi, Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber, TSK Mehmetçik Vakfını ziyaret ettiler.

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü görevini yapan E. Tümgeneral A. Taner BÜYÜKKANTARCIOĞLU’ nun görev süresi bittiğinden dolayı yerine E. Tümgeneral Yaşar BAL gelmiştir. Dernek Yönetimleri olarak göreve başlayan Sayın BAL’ a yeni görevinde başarılar dilemek ve gazi, şehit ailelerinin taleplerini kendisine aktarmak, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ettik. Sayın Yaşar BAL, TSK Mehmetçik Vakfı olarak gerekli taleplerin yetkili organlarca değerlendirilip gazi ve şehit ailelerine ayrıca asker de çeşitli sebeplerden dolayı gazi olamayan Erlere de gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade ettiler. Sayın BAL görevde bulunduğu süre zarfında askerleri ile beraber çeşitli operasyonlara katıldığını, bu nedenden dolayı gazi ve şehit ailelerinin yaşamış olduğu sıkıntı ve sorunlara uzak olmadığını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Balıkesir Şube Başkanı Haydar FİLİZ, Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail KUMARTAŞLI, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Yaşar BAL’ a şehit ve gazi ailelerinin adına teşekkür ettiler.

 

Paylaş