İL MÜDÜR YARDIMCISINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığından Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Selçuk YALÇIN’ ı ziyaret.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu ile ziyaret gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Selçuk YALÇIN İl Müdürlüğü olarak yaşanabilir bir çevre için çevre kirliliğine etken olan tüm kirletici faktörlerin önlenmesini ve kontrolünü sağlayan, bu kapsamda hava kalitesini korumak hava kirliliği, gürültü ve titreşimi en düşük seviyeye getirmek, küresel iklim değişikliği, ozon tabakasının incelmesi ile ilgili gerekli tedbirleri alan ve yenilenebilir enerji kaynakları başta olmak üzere, temiz enerjinin kullanıma destek olmak. Yeraltı ve yerüstü sularımızı, Denizlerimizi ve topraklarımızı geleceğimiz olan çocuklarımıza gönül rahatlığıyla kullanılabilecekleri şekilde bırakmayı amaçladıklarını, ayrıca gazi ve şehit ailelerine gerek şahsım gerek müdürlüğümüz olarak gerekli katkıyı sunmaya hazırlıklı olduklarını çünkü vatanın bölünmez bütünlüğü için uzuvlarını ve canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bizlere düşen görev ne ise yapmaya hazırız ifadelerini kullandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Selçuk YALÇIN’ a bu duygu ve düşüncelerinden dolayı şahsı ,yönetimi ve üyeleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş