ORHAN BAYRAK TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK’ tan ziyaret.

Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK, ve gazi şehit işlem Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesinin 14. Uncu olağan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ u ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu olarak İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK ve Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU’ nu makamında ağırladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK ve gazi şehit işlem Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU ile geçtiğimiz üç yıl boyunca çeşitli etkinliklerle ve istişare toplantılarıyla gazi ve şehit ailelerin sıkıntıları moral ve motivasyonu için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ve önümüzdeki üç yıl boyunca da planlayıp yapmaya gayret edeceklerini ifade ederken gerek Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Erkut ÖNEŞ’ e gerekse İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK ve gazi şehit işlem Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU gerekli hassasiyeti gösterdiklerini bu günde bizleri ziyarete gelerek gerek şahsımı gerek yönetimimi onurlandırmışlardır dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Erkut ÖNEŞ’ e İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK, ve gazi şehit işlem Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU' na gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Paylaş