TUĞGENERAL AHMET HACIOĞLU’ N DAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU ziyarette bulundu.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi 24.02.2018 tarihinde gerçekleştirdiği 14. Üncü olağan genel kurulunda mevcut Başkan Metin ŞENOL’ un şehit ve gazi ailelerinin güven oyunu alarak yeniden üç yıllığına Dernek Başkanlığı getirilmişti.  Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU, Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Latif OYGÜR  ziyarette bulundular. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU’ nu kapıda karşılayarak makamında ağırladı. Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerken Türk Milleti İçin önemli olan ve uğruna kanını ve canlarını feda ettiğimiz al Bayrağımızı öperek Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ a teslim ederken Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ da öperek al Bayrağımızı teslim aldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu güne kadar kanımız ve canımız pahasına koruduğumuz Bayrağımızı bu günden sonrada aynı kararlılıkla koruyacağımıza Vatanın bekası için can ve uzuv veren bizler bunun bilincinde olan aileleriz dedi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ziyaretlerinden dolayı Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU, Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Latif OYGÜR’ e şahsı, yönetimi ve gazi şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş