GAZİ HÜSEYİN ÇAKMAK’ I EVİNDE ZİYARET

Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile beraber Gazi Hüseyin ÇAKMAK’ ı evinde ziyaret ettiler.

8 Ocak 2018’de Gabar Dağı bölgesinde arazi arama faaliyeti yürütüldüğü sırada teröristlerce tuzaklanan el yapımı bombanın patlaması ile Trabzon’ un Tonya ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hüseyin Çakmak ağır yaralanmıştı. Gazi Hüseyin Çakmak, bu saldırı sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Uzun bir süredir tedavisi devam eden Gazi Hüseyin Çakmak’tan iyi haber geldi. Doktorların yakın ilgisi ile sağlığına kavuşan Hüseyin Çakmak taburcu oldu. Kendisini ziyaret eden Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yönetimi ve Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU gazimizin durumunun iyi olduğunu ve gerekli tedavilerinin yapıldığını yerinde görmüşlerdir.

Gazimiz Hüseyin ÇAKMAK’ ı ziyaret eden Sayın HACIOĞLU ve Sayın ŞENOL gazimize ve Ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.


 

 

Paylaş