ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİNİN 18 MART ETKİNLİĞİ

Bursa Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103.yıl dönümü dolayısıyla hazırlamış oldukları programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak katılım sağlandı.

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları program Okul bahçesinde velilerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Okul Müdürü Sayın Mehmet KAYA Çanakkale’nin önemine ve Türk Ulusunun birlik ve beraberliğine daima devam edeceğini dile getirdi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Çanakkale Zaferinin önemi, şehitliğin ve gaziliğin ne ifade ettiğini anlatarak öğrencilerin farkındalıklarını arttırmak adına konuşma yapmıştır. Çeşitli etkinliklerle tören sona ermiştir. Okul Müdürü Sayın Mustafa KAYA programa katılan gazi ve şehit ailelerine katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak bu anlamlı törenden dolayı Okul Müdürü Sayın Mehmet KAYA başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerine şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş