HAYRİ TOKAMAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN 18 MART ETKİNLİĞİ

Bursa Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103.yıl dönümü dolayısıyla hazırlamış oldukları programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak katılım sağlandı.

Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları program Okul konferans salonunda velilerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Okul Müdürü Yardımcısı Sayın Uğur ÇAKMAK Çanakkale’nin önemine ve Türk Ulusunun birlik ve beraberliğine daima devam edeceğini dile getirdi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Çanakkale Zaferinin önemi, şehitliğin ve gaziliğin ne ifade ettiğini anlatarak öğrencilerin farkındalıklarını arttırmak adına konuşma yapmıştır. Çeşitli etkinliklerle tören sona ermiştir. Okul Müdür Yardımcısı Sayın Uğur ÇAKMAK programa katılan gazi ve şehit ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür edip, Dernek Başkanı Metin ŞENOL' a Plaket takdim etmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak bu anlamlı törenden dolayı Okul Müdür Yardımcısı Sayın Uğur ÇAKMAK, Okul Müdür Yardımcısı Sibel ÜZÜN ve Öğretmen Hatice ÖZKUL başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerine şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş