DUSTER, FIORINO VE L 2000 DEN SAYGI KONVOYU

Bursa'nın Mudanya ilçesinde teröre lanet Şehitlere saygı ve minnet konvoyu oluşturuldu. 
Mudanya Yıldız Tepe mevkiinde bir araya gelen Duster Safari, Fıorıno ve L 2000 Türkiye grubu üyeleri, burada yaptıkları hazırlık sonunda Bursa Şehitliği'ne hareket etti.

Disiplin ve sıralamayla hareket eden konvoya yol boyunca vatandaşlar el sallayarak destek vermesi ile Bursa Hamitler Şehitliğine gelen Duster Safari, Fıorıno ve L 2000 Türkiye grubu üyelerini Duster Safari, Fıorıno ve L 2000 Türkiye grubu üyelerini Şube Başkanı Metin ŞENOL, yönetimi ve gazi, şehit aileleri karşıladı.  Duster Safari, Fıorıno ve L 2000 Türkiye grubu üyeleri ile beraber şehitlik anıtında saygı duruşu İstiklal Marşı okunduktan sonra şehit aileleri ile beraber şehitlerimiz tek tek ziyaret eden ziyaretçiler tarafında karanfiller konularak dualar edildi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Hamitler şehitliğinde 17 şehidin olduğunu Pınarbaşı şehitliğinde 117 şehidin olduğunu ayrıca Bursa İlçelerinde bulunan kabristanlarda şehitlerin olduğunu ifade ederken kendisinin de gazi olarak şehitlere borcunun olduğunu ifade ederken vatan savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve değerli ailelerine olan borcumuzu asla ödeyemeyiz bizler gerek şehitlerimize gerekse de onların emanetleri olan ailelerine sahip çıkmanın boyunlarının borcu olduğunu ifade etti.  

Duster Safari, Fıorıno ve L 2000 Türkiye grubu üyelerine bir farkındalık yaratarak aileleri ile ziyarete gelenlere şahsı yönetimi ve üyeleri adına teşekkür eden Dernek Başkanı Sayın ŞENOL başta Türkiye Cumhuriyeti’ nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize, ahrete intikal etmiş gazilerimize Cenabı Allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı hayatta olan gazilere de sağlıklı huzurlu bir yaşam diledi.

Duster Safari, Fıorıno ve L 2000 Türkiye grubu üyelerinin destekleri ile şehitlikte döktürülen lokmanın ardından program sona erdi.

 

Paylaş