ŞEHİT KARAASLAN AİLESİNE ZİYARET

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde, Türkiye'ye sızmak isteyen PKK'lı teröristlerle sabaha karşı çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Sözleşmeli Er Emre KARAASLAN' ın acı haberi, Bursa'nın Kestel ilçesindeki ailesine yetkili makamlarca verilmişti.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, yoğun sis ve kötü hava şartlarından faydalanarak Türkiye'ye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı teröristle, güvenlik güçleri arasında çatışma çıkmış çatışmada 6 asker ve 2 korucu şehit olmutu. Şehit olan askerlerden, Sözleşmeli Er Emre KARAASLAN' ın 9 ay önce göreve başladığı ve 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı hudut karakolunda görev yaptığı yeni evli olduğu bilinmekteydi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber şehir Emre KARAASLAN’ ın ailesini evlerinde ziyarette bulundular. Aile ile bir araya gelen dernek yönetimi bu acıları yaşamış kişiler olarak ailenin acılarını paylaşmak aileye ellerinden gelen tüm desteği vermek istediklerini ifade ettiler. Şehit babası İhsan KARAASLAN bir sıkıntılarının olmadığını Emre’ nin sanki bir yerlerden çıkıp geleceğini umut ettiklerini, bizler gibi ailelerin de kendilerini arayıp sormak acılarını bir nebzede olsa hafiflettiğini ifade ettiler.

  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Emre KARAASLAN’ a ve tüm şehitlere Allahtan rahmet KARAASLAN ailesine ve tüm şehit ailelerine baş sağlığı diledi.

 

Paylaş