ALBAY İBRAHİM GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini Türk silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Albay İbrahim GÜVEN’ dan ziyaret.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimi Sayın GÜVEN’ i makamında ağırladı. Türk silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı İbrahim GÜVEN, Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimine görevde olduğum süre zarfında şahsıma ve kurumuma göstermiş olduğunuz ilgi ve katkılardan dolayı teşekkür ederim dedi. Sayın GÜVEN kendisinin de asker olması ve gazi, şehit aileleri ile kurduğum bu güzel diyalog görevim sonlanmış olsa da devam edecektir dedi. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Sayın GÜVEN’ in Türk Silahlı Kuvvetlerinde çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra emekli olan İbrahim GÜVEN’ in görev sorumluluğunun bilincinde olarak ve verilen görevlerde üstün hizmetler göstermesi sebebi ile yeniden görevlendirilerek Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfında görev almıştır. Sayın İbrahim GÜVEN’ in görevinden ayrılması bizleri ve camiamızı üzmüş olsa da Kurumların kalıcı olduğunu bizlerin gelip geçici olduğunu ama normal hayatta yine gazi ve şehit ailelerinle beraber olacaklarını ifade ederken Türk silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Şube Başkanı İbrahim GÜVEN’ e gazi ve şehit aileleri adına göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı şahsı yönetimi üyeleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş