GAZİ İBRAHİM ESEN’ İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı yönetim kurulu gazi İbrahim ESEN’ i evinde ziyaret ettiler.

İbrahim ESEN vatani görevini yaparken 27.05.1972 yılında Mardin İlinde geçirmiş olduğu kaza sonucunda gazi olduğunu, geçirmiş olduğu kaza sonucunda vücudunda oluşan rahatsızlık neticesinde on bir kez ameliyat masasına yattığını ve geçtiğimiz günlerde tekrardan ameliyat olarak tedavi sürecinin devam ettiğini söyledi. Gazi İbrahim ESEN, 1988 yılından bu yana dernek üyesi olduğunu ve Dernek Başkanı ve Yönetiminin evinde ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Derneğimize üye olsun olmasın bütün gazi ve şehit ailelerini fırsat buldukça evlerinde ziyaretler gerçekleştirerek ailelerin yanında olduklarını varsa sıkıntılarını gidermek istediklerini, yeni çıkan yasa ve ya genelgeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gazi İbrahim ESEN’ e geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı gazi ve şehit aileleri adına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Paylaş