ÖZNUR KÖKKÜLÜNK VE DR.AYSEL GÜREL’ DEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını Bursa Valilik Yatırım İzleme Koordinasyon Müdürü Öznur KÖKKÜLÜNK ve Nilüfer Kadın Korosu Derneğinin Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Koro Şefi Dr. Aysel GÜREL ziyaret te bulundular.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Sayın KÖKKÜLÜNK ve GÜRELİ yönetim kurulu ile karşıladılar. Dr. Aysel GÜREL Nilüfer Kadın Korosu olarak gazi ve şehit ailelerine ve derneğinize nasıl yardımcı olabileceklerini bu anlamda bilgi almak istediklerini ve dernekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.1 Ocak 2010 tarihinden itibaren “Nilüfer Kadın Korosu” adı altında ve şefliğini kendisinin yaptığını,105’e ulaşan üyeleriyle çalışmalarına ve konserlerine devam ettiğini. 2017 yılında dernekleşme çalışmalarını tamamlanmış ve kısa adı “Nilüfer Kadın Korosu Derneği” olmak üzere kütüğe işlettiklerini. Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Koro Şefi olarak ta farklı konsepti ile Bursa ve Türkiye’de haklı bir yer edinen Koro, 175 kişiye ulaşan kadrosu ve 1’den fazla müzik türüne yer vermesiyle Türkiye’de bir ilk olma ayrıcalığına da sahiptir olduklarını dile getirdi. Sayın GÜREL gazi ve şehit aileleri derneğini ziyaret amaçlarının bu eşsiz vatana canlarını ve uzuvlarını feda eden dernek üyelerine ne gibi katkıda bulunabileceklerini ve ellerinden gelen tüm desteği sunmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Bursa Valilik Yatırım İzleme Koordinasyon Müdürü Öznur KÖKKÜLÜNK ve Nilüfer Kadın Korosu Derneği Başkanı Dr. Aysel GÜREL’ e gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları alakadan dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Paylaş