MHP ADAY ADAYLARININ DERNEĞİ ZİYARETİ

Türkiye harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret eden dernek üyelerimizden Gazi Ümit KAPLAN ve Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Nevzat UĞURER ziyarette bulundular.

Derneğimizi ziyarette bulunan Gazi Ümit KAPLAN askerlik görevini yerine getirirken ZAP Vadisinde 13.09.1997 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada çeşitli yerlerinden yaralanmış ve gazi olmuştur. Dernek üyemiz olan Gazi Ümit KAPLAN 27. Dönem MHP den aday adayı olmuştur. Bursa Yıldırım İlçesinde uzun yıllar başarılı işlere imza atan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Nevzat UĞURER görevinden istifa ederek MHP Bursa 2 bölgeden Milletvekili aday adayı olmuştur. Derneğimizi ziyarette bulunan aday adayları ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için bedel ödeyen gazi ve şehit ailelerini temsil eden derneğe uğrayıp, çıktıkları bu yolda gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen destekleri vereceklerini ifade ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, MHP aday adayları Sayın Gazi Ümit KAPLAN ve Sayın Nevzat UĞURER’ e derneği ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

 

Paylaş