ŞEHİT ÇOŞKUN CALI’ YA MEVLİT

Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı 2011 yılında şehit düşen Coşkun ÇALI’ nın ailesi tarafından düzenlenen mevlit programına gazi ve şehit aileleri ile katılım sağlandılar.

Bursa Nilüfer Yolçatı Köyünde defnedilen Şehit Coşkun ÇALI’ nın kabrini ziyaret eden gazi ve şehit aileleri şehidin kabri başında dua ettikten sonra şehit ailesinin evlerinin önünde düzenlemiş oldukları mevlit ve iftar yemeğine katıldılar. Şehit Babası Hasan ÇALI her yıl geleneksel hale getirdiği mevlit programını bu yıl ramazan ayına da yaparak oğulları şehit Coşkun ÇALI ve tüm şehitlerimizin ruhuna mevlit okutturup iftar yemeği vermek istediklerini mevlit ve iftar yemeğine gazi, şehit aileleri, eş, dost ve köy halkını davet ettiklerini ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL gazi ve şehit aileleri olarak bizler Türkiye genelinde büyük bir aileyiz. Bizlerin birbirimizden farkımız yok acımız bir davamız bir böyle önemli günlerde ailelerin yanında olarak acı ve tatlı günlerini beraber omuzladıklarını ifade ederken Şehit Coşkun ÇALI ve tüm şehitlere Allah tan rahmet diledi.

 

 

Paylaş