GÜRSÜ İLÇE JANDARMADA İFTAR

Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan'ın ev sahipliğinde, İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftar programına, Gürsu Kaymakamı Mehmet MAKAS, Gürsü Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin ŞERBET, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, İlçe protokolü ile şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık " Vatan savunmasında gözlerini kırpmadan bedenlerini siper eden şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın huzurunu birlikte yaşamak amacıyla şehit ve gazi ailelerimizle bir araya geldik. Manevi duyguların en yoğun yaşandığı Ramazan'ın, ülkemize ve tüm İslam âlemine, huzur ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL iftar sofrasında gazi ve şehit ailelerini bir araya getiren İlçe Jandarma Komutanı Fatih ERDOĞAN, Gürsü Kaymakamı Mehmet MAKAS ve Gürsü Belediye Başkanı Mustafa IŞIK’ a gazi ve şehit aileleri adına teşekkür etti.

Gürsu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen iftar programı, Ay Yıldız Mehteran Takımı'nın gösterisiyle son buldu.

 

Paylaş