KILIÇTAROĞLU’ NDAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BURSA ŞUBESİNİ ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇTAROĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu KILIÇTAROĞLU’ nu kapıda karşıladı. Dernek binasında gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen KILIÇTAROĞLU’ na dernek başkanı Metin ŞENOL dernek hakkında bilgi verip yaşanan sıkıntılar hakkında bilgilendirmelerde bulunup KILIÇTAROĞLU’ na talepleri ilgili dosya sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇTAROĞLU bu vatan için bedenlerini ve uzuvlarını feda eden gazi ve şehit ailelerimize ne yapsak azdır bu konu ile ilgili meclis te birçok önerge sunmamıza rağmen gerekli calışmalar ve iyileştirmeler yapılmamaıştır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak gazi ve şehit ailelerine kendilerine yaraşır bir şekilde yaşam standartlarını yükseltmek, toplumda ki bakış açısını en iyi şekilde yüceltmek hedeflerimizdendir. Şehit yakınları ve gaziler ile yakınlarının sorunlarını takip ve koordinasyonu sağlayacak Başbakanlığa bağlı şehit yakınları ve gaziler yüksek kurulunun oluşturulmasını sağlayıp gazi ve şehit ailelerine buradan hizmet edilmesi yönünde gerekli  çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇTAROĞLU, CHP Milletvekilleri, İl Başkanı ve Parti Yöneticilerine şahsı ve yönetim kurulu adına gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını dinleyip bu konuda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş