MERKEZ KOMUTANLIĞINDA ASKERLERLE İFTAR

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi Merkez Komutanlığının düzenlemiş oldukları iftar yemeğinde katılım sağladılar.

Bursa Hürriyet Merkez Komutanlığında düzenlenen iftar yemeğine Bursa Garnizon Komutanı Tankçı Albay Kıvanç KERPİÇÇİ, Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Askeri Personelin katılımı ile Merkez Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirildi.

Bursa Garnizon Komutanı Tankçı Albay Kıvanç KERPİÇÇİ düzenlemiş olduğumuz iftar programında gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernek yönetimi ve siz değerli silah arkadaşlarımla beraber iftar sofrasında bir arada olmak çok güzel, burada bizler huzur içerisinde iftarımızı açarken güney doğu ve sınır ötesin de görev yapan silah arkadaşlarımız sizin kadar şanslı ve rahat değiller. Buradan tüm silah arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilerim dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu güzel iftar sofrasında Komutanlarımızla ve askerlerimizle beraber bir arada olmak bizleri askerlik yaptığımız zamanlara götürdü bu gün hayatımızın en anlamlı iftar programını yaşadık. Bizleri buraya davet eden Komutanlarımıza şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder Türkiye Cumhuriyeti’ nin güvenliği için görev yapan asker ve polislerimize görevlerinde başarılar diledi.

 

Paylaş