ÖZDEMİR AİLESİNİ ZİYARET

17 Aralık 1999 depreminde vefat eden kısa dönem askerliğini yapmakta olan Teğmen Metin ÖZDEMİR’ in ailesini ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi 1999 depreminde vefat eden Metin ÖZDEMİR’ in ailesi ile bir araya gelerek acılarına ortak olmak, yaşamış oldukları sıkıntılar üzerinde aileye yardımcı olmak istediklerini ifade ettiler. Metin ÖZDEMİR’ in Babası Hüseyin ÖZDEMİR 1999 yılından bu yana birçok kişi ve kurumlara müracaat etmesine rağmen çocuğunun yasalar gereği şehit olarak görülmediğini, bir baba ve anne olarak, çocuklarının vatani görevini yerine getirirken talihsiz bir olay sonucu vefat etmesi kendilerini son derece üzmüştür. Bu konu ile ilgili kendilerine yasa da değişiklik yapılarak kendilerinin de şehit ailesi olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, değerli ailemize bir kez daha Cenabı Allah tan sabırlar dilerken tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyorum dedi.

 

Paylaş