YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı 24.02.2018 tarihinde genel kurul gerçekleştirilmiştir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ’ yi makamında ziyaret ettiler. Yıldırım Belediye Başkanı EDEBALİ tekrar göreve seçilen Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimine başarılar diledi. Belediye Başkanı EDEBALİ bugüne kadar gerek şahsım gerek personelim gazi ve şehit ailelerine gerekli hassasiyeti göstererek imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını, bundan sonrada siz değerli gazi ve şehit ailelerine elimizden gelen tüm desteği vermeye hazır. Sizler bu vatan için can ve uzuvlarınızı özünüzü kırpmadan feda ettiniz, bununkarşılığı sala ödenemez. Bu gün burada oturuyorsak gazi ve şehitlerimizin ödemiş oldukları bedeller sayesinde oturuyoruz. Bizlere düşen sorumlluğu herzaman yerine getirmeye hazırız dedi.  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ ülkemiz çok sıkıntılı zamanlardan geçerek bu günlere gelmiş, halkımızın iradesi birlik ve beraberliği sayesinde göçlenerek daha ileriye daha güzel günlere beraber koşmaya  devam edeçeğiz. Şehitlerimize  Allah tan rahmet gazilerimize sağlıklı huzurlu bir yaşam dileriz dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ’ ye her zaman gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş