SAADET PARTİSİ İL BAŞKANINDAN DERNEĞİ ZİYARET

Saadet Partisi İl Başkanı ve Nilüfer İlçe, Başkanı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet ATMACA 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtının 44. Yılı dolayısıyla yapacakları basın açıklamasına gazi ve şehit ailelerini davet etmek, aynı zamanda dernek yöneticilerini ziyaret edip, sıkıntılarıyla ilgili bilgi almak amacıyla derneği ziyaret ettiklerini ifade ettiler. İl Başkanı Sayın Mehmet ATMACA Saadet Partisi olarak gazi ve şehit ailelerine elimizden gelen yasal çerçevede gerekli her türlü katkıyı sunacaklarını ifade ederken, bu vatan için ve tüm İslam âlemi için şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir hayat dileriz dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet ATMACA, Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Salih GÜMÜŞ ve Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sedat VARDAR’ a derneği ziyarete gelerek göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş