ULUDAĞ KOLEJİ HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Ankara Genel Merkez Denetleme Kurul Başkanı Haşim SİVRİ Uludağ Koleji Halkla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Uludağ Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Ergün ÖZÇELİK Uludağ Koleji Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ilke ve inkılaplarını temel alarak kurulan 1970 yılından beri eğitim sektöründe faaliyet verdiklerini, velilerin çocuklarını ana sınıfından üniversite ye kadar emanet edebileceği bilgi ve donanımlı bireyler yetiştiren bir okul olduklarını ifade ederken, Uludağ Koleji 2018-2019 yılında Özlüce de ki okulu ile Eğitim hayatına merhaba diyerek devam edecektir. Halkla İlişkiler Müdürü olarak tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dilerim dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Özlüce de faaliyet gösteren Uludağ Koleji’ yöneticilerine ve öğretmenlerine başarılar dilerken Uludağ Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Ergün ÖZÇELİK’ e gazi ve şehit aileleri derneğine göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

 

Paylaş