YILDIRIM KAYMAKAMI AYDIN’ I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi Yıldırım kaymakamı Mehmet AYDIN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Mehmet AYDIN 1958 yılında Konya ili Akören ilçesinde doğdu. İlkokulu Akören'de ortaokul ve liseyi Konya Merkez'de tamamladı. 1984 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi.1985 yılında Diyarbakır Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Silvan Kaymakam Refikliği ve Vekilliği ile Haymana, Nallıhan ve Lice Kaymakam Vekilliği yaptı. Daha sonra Gülyalı Kaymakamlığı'na atandı. Daha sonra sırası ile Kozluk ve Aydıntepe Kaymakamlığı, Ağrı Vali Yardımcılığı, Köşk, Serik, Uzunköprü ve Şehitkamil ve Bursa Yıldırım Kaymakamlık görevine getirilen Mehmet AYDIN yayımlanan Kararname ile Konya Vali Yardımcısı görevine atandı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube 2. Başkanı Ali TAŞTAN ve Yönetimi kurulu üyeleri Yıldırım kaymakamı Mehmet AYDIN’ ı makamında ziyaret ettiler. Derneğin 2. Başkanlığını yürüten Ali TAŞTAN sayın kaymakamımızla iki yıldır beraber çalışmaktayız. Kaymakamımız gerek yıldırım gerek Bursa genelinde bulunan gazi ve şehit ailelerine gereken önemi ve katkıyı elinden geldiği kadar sunmaya gayreti içerisinde oldu bu gün burada bulunma sebebimiz kendisine bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etmek ve yeni görevinde başarılar dilemek için gelmiş bulunmaktayız dedi. Vali Yardımcısı Sayın Mehmet AYDIN’ da bu güne kadar bir çok yerde Kaymakamlık görevimi yerine getirdim gerçekten Bursa Yıldırım benim için farklı bir görev oldu ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı, Başkan Yardımcısı, yönetimde bulunan gazi,şehit babası,şehit eşi ve tüm üyeleri benim için ayrı bir önem arz ettiler çünkü görevlerini özveri içerisinde sürdürmeye gayret ettiklerini gördüm. Bu gün beni ziyaret ettikleri için kendilerine ve tüm gazi ve şehit ailelerine şükranlarımı sunarım onlara ne yapsak haklarını ödeyemeyiz dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube 2. Başkanı Şehit Babası Ali TAŞTAN tüm gazi ve şehit aileleri adına Sayın AYDIN’ a yeni görevinde başarılar diledi.   

Paylaş