IŞIKLAR JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULU YEMİN TÖRENİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanlığı aileleri ile birlikte Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu tören programına katılım sağlanmıştır.

Bursa Valisi İzzettin Küçük de öğrencilere seslenerek, çok değerli bir  okulda eğitim gördüklerini söyledi. Öğrencilerin, kutlu ordunun bir parçası olduğunu dile getiren Küçük,  "Büyük bir onur ve gurur. Bu onur ve gurur size büyük bir sorumluluk yüklüyor.  Tarih önünde, yüce Türk milletinin huzurunda yemin ettiniz. Ülkenin huzuru ve  güvenliği için, birliği ve beraberliği için icabında sınır ötesinde  düşmanlarımızı kahretmek için hayatınızın en büyük yeminin ettiniz." diye  konuştu.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencilerine çıkmış oldukları bu kutlu yolda görevlerini en iyi şekilde yapıp vatana güzel hizmetlerde bulunacaklarından kuşkumuz yoktur, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Okul Komutanı Albay Mehmet Çimen ile öğrenciler adına Ragıp Çolak'ın  da konuşma yaptığı törene, İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, Bursa Valisi İzzettin KÜÇÜK, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursa  Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ile astsubay adaylarının aileleri katılım sağladı.

 

Paylaş