OKULLARDA FARKINDALIK YARATMAK

Şehit Hakan Yutkun Anadolu Lisesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ortak projede bir araya geldi.

Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Okulu Müdürü Vedat Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz NİĞDELİOĞLU’ nun talepleri doğrultusunda yapılan çalışmada Milli Eğitim Müdürlüğünün izni alınarak farkındalık çalışması yapılmıştır. Bu çalışmada dernek tarafından Tolga TAŞTAN, Faik GÖKÇEN, Kamil BALTACI, Cevat TURAN, Cemil VARDAR, Uğur KURAL, Lütfü TEKELİOĞLU, Abdülmecit YILDIRIM, Cem ÜNER, Engin DURMUŞ ve Abdülkerim BAYRAKTAR şehitlerimizin isimleri belirlenerek özgeçmişleri ve resimleri ile beraber hazırlanıp okul yönetimine teslim edilmiştir. Okul yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda 10 sınıf belirlenerek sınıf kapılarına şehitlerimizin özgeçmişi ve resimleri yaptırılmıştır. 29.11.2018 tarihinde Okul yönetimi ile beraber sınıflara adları verilen şehitlerimizin aileleriyle birlikte Dernek Başkanı ve Yönetiminin katılımıyla açılış yapılmıştır. Açılış da şehit anne ve babaları duygu dolu anlar yaşayarak duygularını ifade etmekte güçlük çekmişlerdir. Bu duyguları ve gururu yaşatan şehit hakan yutkun okulu yönetimi, öğretmenleri ve dernek yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Okulu Müdürü Vedat Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz NİĞDELİOĞLU’ na Okullarında farkındalık yaratarak gösterdikleri hassasiyet, ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş