ŞEHİT ÇOCUĞUNU ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ve Bursa Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutan Yardımcısı Albay Latif OYGÜR ile birlikte ziyaret edildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan Şehit Çocuğu Çiğdem CESUR’ un yıllar önce babası vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için askere giderek şehit olmuştur. Şehidimizin emaneti olan çocuğu babası şehit olduktan sonra birçok sıkıntılar yaşayarak hayat mücadelesi vermiştir. Şehit çocuğu Çiğdem CESUR Derneğimize gelerek kendisinin şehit kızı olduğunu ifade ederek derneğimize üye olmak istediğini ve babasının anılarını, yaşamadığı duyguları burada gazi ve şehit aileleri ile beraber yaşamak istediğini ifade etmiştir.  Bursa Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutan Yardımcısı Albay Latif OYGÜR ve Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yönetimi şehit çocuğunu evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etmişlerdir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, bizlerle birlikte şehit çocuğunu ziyaret ettiğinden dolayı Bursa Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutan Yardımcısı Albay Latif OYGÜR’ e ve evlerinde bizleri ağırlayan şehit çocuğu Çiğdem, Serkan CESUR’ a teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş