ŞEHİT ÜNAL OLĞUN AİLESİNİ ZİYARET

Şırnak İlinde El yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ünal OLĞUN, memleketi Bursa'da defnedilmiştir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ve İl Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA şehidin ailesini evinde ziyaret ettiler.

Aile ile görüşen Dernek yönetimi, gazi, şehit aileleri olarak yanlarında olduklarını ve yıllardan beri kendilerinin de bu acı ile yaşadıklarını ifade ederken şehitlerimizin bizlerden tek istekleri dua olduğunu, bizlerin de şehitlerimize yakışan tutum ve davranışlar sergileyip, onların onurunu korumamız gerektiğini ifade ettiler. İl Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA, askeriye olarak bizlerde her zaman sizlerin yanında olduğumuz gibi bundan sonra da sizleri yalnız bırakmayarak desteklerimizi vermeye devam edeceğiz dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL,  İl Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA ile ziyaret ettiği şehit ailesine başsağlığı dilerken şehidimize Allahtan rahmet geride kalan ailesi ve sevenlerine sabırlar diledi.

 

Paylaş