İNEGÖL KAYMAKAMI, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ, İLÇE JANDARMA KOMUTANI, İLÇE AİLE VE ÇALIŞMA MÜDÜRÜ VE GAZİ HAYRİ AYDIN’ I ZİYARET

Antalya Kaymakam Adaylığı, Yalvaç Kaymakam Vekilliği (Isparta), Samandağ Kaymakam Vekilliği (Hatay), Gölköy Kaymakamlığı (Ordu), Uludere Kaymakamlığı (Şırnak), Havsa Kaymakamlığı (Edirne), Kızıltepe Kaymakamlığı (Mardin), Elbistan Kaymakamlığı (Kahramanmaraş), Eşme Kaymakamlığı Uşak), Çan Kaymakamlığı (Çanakkale) Selçuklu (Konya) Şile(İstanbul) ve Merkezefendi (Denizli) kaymakamlığı yaptı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bursa İnegöl İlçe Kaymakamlığı görevine getirilmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi İnegöl İlçe Kaymakamı Sayın Şükrü GÖRÜCÜ’ yü makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, dernek hakkında ve yapmış oldukları faaliyetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulunurken son zamanlarda gazi ve şehit ailelerinin isimlerini kullanarak kendilerine çıkar elde eden kişiler ve derneklerle ilgili şikâyetlerini dile getirip bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini kendilerinden talep etmiştir.

İnegöl İlçe Kaymakamı Sayın Şükrü GÖRÜCÜ, çeşitli İl ve İlçelerde görev yaparken bu tür olaylara karşı tepkisini her zaman gösterdiklerini ve bundan sonrada göstermeye devam edeceklerini, Gazi ve şehit ailelerine de gerek şahsı gerekse kurumu olarak gerekli destekleri vermeye devam edeceklerini ifade etmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz ERÇETİN, İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Ferruh MADEN, İnegöl Aile ve Çalışma Bakanlığı İl Müdürü Serpil NOYAN’ ı makamlarında ziyaret edilmiştir. Dernek üyesi olan Gazi Hayri AYDIN ise ameliyat olduğundan dolayı evinde ziyaret edilmiştir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, kendilerini makamında ağırlayan İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Ramiz ERÇETİN, İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Ferruh MADEN, İnegöl Aile ve Çalışma Bakanlığı İl Müdürü Serpil NOYAN’ a gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletirken, gazi Hayri AYDIN’ a geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerini iletmiştir.

 

Paylaş