NAZ ÖZDİLEK İLKOKULUNU ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak 2018 yılında gazi ve şehitlerimizi anmak için okul Müdürü Arif SAVAŞ, Öğretmenler ve Öğrencileri ile dernek yönetimine ziyaret gerçekleştirmişlerdi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu olarak Naz Özdilek İlköğretim Okulunu iade i ziyarette bulundular. Okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelen dernek yönetimi okul hakkında bilgi alıp çeşitli konularda görüşmelerde bulunduktan sonra Dernek Başkanı okul anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Okul Müdürü Sayın Arif SAVAŞ, gerek dernek yönetimini gerekse gazi ve şehit ailelerini okullarında ağırlamaktan onur duyduklarını, okulları olarak öğrenim gören öğrencilerine gazi ve şehitliğin ne anlama geldiğini anlatırken değerlere sahip çıkan ülkeyi daha iyi noktalara taşıyacak yeni nesillerin yetişmesinde ellerinden gelen tüm gayret ve çabayı gösterdiklerini ifade etmişlerdir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Okul Müdürü Sayın Arif SAVAŞ, öğretmenler ve öğrencilerine gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları hassasiyet, ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş