TÜM ENGELLİLER DERNEĞİ ŞEHİTLERE MEVLİT PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tüm engelli gönüllüleri yardımlaşma ve dayanışma derneğinin  Ördekli kültür merkezinde düzenlemiş olduğu organizasyonda vatanı için canlarını feda eden aziz Şehitlerimiz dualar ile anıldı.

Düzenlenen programda siyasi partilerin temsilcileri STK temsilcileri ve çok sayıda engelli gönüllüsü katıldı. Dernek başkanı Kıvanç Bozacı şunları dile getirdi. Tüm engelli gönüllüleri yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak organizasyonlara devam edeceğiz, 7 ay gibi kısa bir sürede yapmış olduğumuz programlarla engelli vatandaşlarımızın sesini farklı platformlarda duyurmaya devam edeceğiz dedi. Bu akşam yüce Türk milletini ve aziz şehitlerimiz dualar ve hayırlarla yâd ettik. Allah askerlerimizin, polislerimizin yar ve yardımcı olsun dedi.

Program günü hava çok soğuk ve kar yağışlı olmasına rağmen engelli gönüllüleri bir aradaydı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, MHP kadın kolları, İyi Parti il temsilcileri, DSP Bursa il yönetimi, Şahlanış derneği başkanı ve engelli yakınlarının katıldığı programda Tüm engelli gönüllüleri yardımlaşma ve dayanışma derneği gönüllüleri lokma dağıttı ve ardından mevlit okutarak şehitlerimizin ruhlarına hediye ettiler.

 

Paylaş