BURSA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ BAŞHEKİMİNİ ZİYARET

Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Lütfi ÇİFTÇİ 1972 yılında Zonguldak'ta doğmuştur. İlk, Orta ve Lise Eğitimlerini Zonguldak'ta tamamlamıştır. 1990 Yılında Erzurum Atatürk üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine başlamıştır. 2012 Yılında Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümünü, 2013 Yılında Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 2000 Yılında Yalova İlinde Özel Muayenehanecilik tecrübesi haricinde Bursa Duaçınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezin’ de ve Bursa Orhangazi Devlet Hastanesinde Klinik Diş Hekimliği yapmıştır. 2012 Yılında Başhekim Yardımcısı olarak başladığı Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde hâlihazırda Başhekimlik görevini yürütmektedir. Başta Uluslararası Doktorlar Derneği Bursa Temsilciliğinde Kurucu Başkan olarak devam etmenin yanı sıra Sivil Toplum Örgütü tecrübeleri olmuştur. 2015 yılında Sağlık Bakanlığımız tarafından Somali Recep Tayyib Erdoğan Eğitim ve araştırma Hastanesinde kurucu destek Hekimi olarak görev yapmıştır. 2016 yılında Sağlık Bakanlığı İstanbul İl değerlendirmesinde saha değerlendiricisi olarak görevlendirilmiştir. Evli ve İki Çocuk Babasıdır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şb. Başkanlığı olarak Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Lütfi ÇİFTÇİ’ yi ziyarette bulunuldu. Başhekim Sayın Dt. Lütfi ÇİFTÇİ ve çalışanlarının gazi ve şehit ailelerine olan hassasiyeti ve alakalarını duymuş olmakla birlikte gazi ve şehit ailelerimizden olumlu geri dönüşler aldığımız için değerli Başhekimimizi makamında ziyarette bulunuldu. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı dernek başkanı Metin ŞENOL teşekkürlerini iletti.

Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Lütfi ÇİFTÇİ, gerek şahsım gerekse çalışanlarım olarak bugüne kadar gazi ve şehit ailelerinin talep ve sorunlarını kurum içerisinde gerekse başka kurumlarla da devreye girerek çözümü konusunda her zaman destek olduğumuz gibi bundan sonra da destek vereceklerini ifade ederken dernek yönetiminin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

 

Paylaş