AİLE VE ÇALIŞMA BAKANLIĞI İL MÜDÜR YARDIMCISINDAN DERNEĞİ ZİYARET

Aile ve Çalışma Bakanlığı Bursa İl Müdür Yardımcısı Oya DEMİRER den Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Dernek yönetimi ile bir araya gelen DEMİRER, İl Müdürlüğü olarak gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını gidermek, aileleri evlerinde ziyaret ederek onların sıkıntılarına ve sorunlarına yerinde çözüm üreterek çalışmalarını sürdürmekte olduklarını ifade ettiler. Ayrıca gazi ve şehit ailelerini temsil eden siz değerli yöneticilerle bir araya gelerek bizlerin bilmediği sorunları da öğrenmek istediklerini, talepler varsa bu talepleri de yazılı veya sözlü olarak dinlemek istediklerini ifade ettiler. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, yaşamış oldukları sorunları İl Müdürüne anlatıp çözümleri konusunda da talepte bulunmuştur. Ayrıca ŞENOL, derneklerini ziyaretlerinden dolayı Aile ve Çalışma Bakanlığı Bursa İl Müdür Yardımcısı Oya DEMİRER’ e gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletmiştir. 

 

Paylaş