BURSA KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Bursa Kent Konseyi Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı yönetim kurulunu makamında ağırlayan Bursa Kent Konsey Başkan Vekili Sayın Şuayip TOPRAK gazi ve şehit ailelerini temsile eden dernek yöneticilerini makamımda ve Kent Konseyi çatısı altında ağırlamaktan son derece mutlu oldum. Bu aziz vatan için gözlerini kırpmadan can ve uzuv kaybı vererek sizlere ne yapsa ne desek sözlerin kifayetsiz olduğunu biliyoruz. Burada sizlere kapıları açtığımız gibi gönüllerimizi açtık bizlerin üzerine düşen ne varsa ekibimle beraber yapmaya hazırız derken yeni yapılacak olan dernekler yerleşkesinin de diğer illere de örnek olacağını ifade etti. Sayın TOPRAK 18 Mart Çanakkale Zaferinin hep beraber kutlayacağız bu vesile ile Vatan, Bayrak, İnanç uğruna şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anar gazilerimize sağlıklı ömürler dilerim dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL Bursa Kent Konsey Başkan Vekili Sayın Şuayip TOPRAK’ a kendilerini kabul ettiklerinden dolayı ayrıca ekibi ile göstermiş oldukları yakın ilgi için şahsı ve gazi, şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş