POLİS TEŞKİLATININ 174. YIL KUTLAMALARI

Polis teşkilatının 174 yıl kutlamaları çerçevesinde Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK, protokolün ve gazi şehit ailelerinin katılımı ile Hamitler Şehitliğinde saygı duruşu İstiklal Marşı okunması İl Emniyet Müdürü Osman AK’ ın şehitlik defterini imzalaması ile polis ve asker şehitlikleri ziyaret edilerek şehitlerimiz dualarla anıldı.

Bursa'daki etkinlikler İl Emniyet Müdürü Osman Ak tarafından Heykel' deki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti. Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK Hepimiz mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz. Şehrimizde, ülkemizde güvenlik, asayiş ve huzurun temini anlamında güzel günler yaşıyoruz. Bursa'mızda güzel işler yapıyoruz. Bu konuda Bursa halkının bize önemli desteği oluyor. Güvenli Bursa dedi. Hakikaten Bursa'yı güvenli hale getirdi. Yeter mi? Bu yetmez. İnşallah daha da güzel şeyler olacak dedi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK teşkilatımızın 174.kuruluş yıl dönümü kutlar, görev yaparken şehit olan, gazi olup ta ahrete intikal eden tüm gazi, şehitlerimizin ruhları şad mekânları cennet olsun, gazilerimize sağlıklı güzel bir ömür dilerim dedi.

 

Paylaş