ZÜCDER DERNEĞİNDEN ZİYARET

Zücaciyeciler Derneği-ZÜCDER 2004 yılında kuruldu. Kendi faaliyet alanlarının duayen firmalarını bir araya getiren ZÜCDER, Türkiye’de porselen, seramik, cam, plastik, çelik eşyadan, hediyelik eşyaya kadar çok çeşitli ürün grubunda faaliyet gösteren üretici, ihracatçı, ithalatçı ve perakende firmalarının tek temsilcisidir. ZÜCDER, potansiyeli açısından irdelendiğinde Türkiye Ekonomisi’ n de önemli bir yer tutan sektörün, ortak amaçlar çerçevesinde oluşturulmuş tek sivil toplum örgütüdür.

Amacı; üyeleri arasında sektör içindeki dayanışmayı sağlamak, sosyoekonomik hak ve çıkarları koruyup geliştirmek ve sektör bazında karşılaşılan problemlerin çözümünde önderlik etmektir. Sayıları 470’i bulan, ürün ve hizmetlerinde dünya standartları kalitesinde özgün tasarımları olan ve tüm dünyadaki rakipleri ile rekabet  edebilen Türkiye Zücaciye Sektörü’ nü oluşturan üyelerimiz TSE, ISO gibi yerli, CE, TÜV ve benzeri birçok uluslararası kalite belgesinin sahibidirler. Üyelerimiz, yılda 4,8 milyar dolarlık ihracat ve 1 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmektedir. Sektörün en önemli üretici, ithalatçı, toptancı, distribütör, perakendeci firmaları derneğin üyesidir. ZÜCDER sektörün tüm segmentlerini çatısı altında bulunduran bu yapısıyla bir dernekten çok bir federasyon mantığıyla hareket etmekte ve sektörün ortak menfaatlerini gözetmektedir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini makamında ziyaret eden ZÜCDER Genel Sekteri Sibel HALACIOĞLU, Kurum ve İletişim Uzmanı Sevilay AKSEL ve Etüt ve Kurucu Uzmanı Muhammed KAYA’ yı dernek yönetimi karşıladı.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, dernek hakkında ve faaliyetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. ZÜCDER Genel Sekteri Sibel HALACIOĞLU’ na ziyaretlerinden hoşnut olduklarını dile getirirken gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. ZÜCDER Genel Sekteri Sibel HALACIOĞLU, gazi ve şehit aileleri ile ilgili program düzenlemek istediklerini ve bu konuda dernek ile ortak çalışma yapmak istediklerini ifade etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL; ZÜCDER Genel Sekteri Sibel HALACIOĞLU, Kurum ve İletişim Uzmanı Sevilay AKSEL ve Etüt ve Kurucu Uzmanı Muhammed KAYA’ ya derneği ziyaret ederek göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti. 

 

Paylaş