VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’müzün ev sahipliğinde gelenekselleşen ‘ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER’  onuruna iftar programı 14 Mayıs 2019 Salı günü Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezin de gerçekleşti.

Vali Yakup Canbolat ve eşi Ayşegül Canbolat'ın katılımıyla gerçekleşen ve  Kur'an tilaveti ile başlayan programda,  Vali Canbolat günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. İftar yemeğinin ardından eşi Ayşegül Canbolat ile birlikte  şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenen Vali Canbolat,  katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

İftar organizasyonuna Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, İyi Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Ergun Güngör, Abidin Ünsal, Mustafa Gündoğan, Mustafa Özsoy, Yalçın Bulut, Cemal Polat, İl Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, 1500 Şehit yakınları, Gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Şehitlerimizin rahmet, minnet ve şükranla yâd edildiği, manevi duyguların yoğun yaşandığı iftar programı dualarla son buldu.

 

Paylaş