OSMANGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah ÇİÇEK’ i ziyaret ettiler.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah ÇİÇEK, dernek Başkanı ve yönetimini makamında ağırlamıştır. Okulların kayıtlarının açılması sebebi ile bilgi edinilmiştir. Ayrıca Osmangazi İlçe Milli Eğitim de çalışan gazi ve şehit aileleri ile ilgili sıkıntılar dile getirilmiştir. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, dernekleri hakkında bilgilendirmede bulunmuştur.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah ÇİÇEK, gazi ve şehit aileleri derneğini ağırlamaktan onur duyduğunu ve kurumlarında çalışan gazi ve şehit ailelerine gerekli desteği verdiklerini ifade ederken şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar diledi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah ÇİÇEK’ e kendilerini makamında ağırlayarak gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş