GENEL MERKEZ İLE CHP GENEL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU, 2018 yılında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini İl Başkanlığı ve Nilüfer İlçe Başkanlığı ile beraber ziyaret gerçekleştirmiştiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkez Başkan Vekili Şehit Babası Doğan GÖMÜK, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail HOKKA ve Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, yönetim kurulu ve CHP İl Başkanı Hüseyin AKKUŞ ile CHP Genel Başkanlığına ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyarette Genel Merkez ile birlikte gazi ve şehit ailelerinin talepleri dosya halinde Genel Merkez 2. Başkan Doğan GÖMÜK ve Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL tarafından Sayın KILIÇTAROĞLU’ na sunmuşlardır. Dosya da 7 adet talep sunulmuştur.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU, gazi ve şehit ailelerine hiçbir ayrım gözetmeksizin gerek duyulan bütün yasal düzenlemelerde CHP olarak hassas davrandıklarını ve gerekli desteği her zaman verdiklerini ve bundan sonrada vermeye devam edeceklerini ifade ederken teslim aldığı dosyayı inceleterek gerekli desteği verip mağduriyetlerin giderilmesi konusunda gereğini yapacaklarını ifade etti. 

Genel Merkez 2. Başkan Doğan GÖMÜK ve Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU’ na kendilerini makamlarında ağırlayarak göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş