İYİ PARTİ YILDIRIM İLÇEDEN ZİYARET

Yıldırım İyi Parti İlçe Başkanı Sayın Kemal ATAÇ, Yıldırım İyi Parti Encümen Üyeleri Sayın Ferit GÜRSOY, Sayın Serkan BEKLEN ve Sayın Turgay FERAHLIER Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimi, Yıldırım İyi Parti İlçe Yöneticilerini ve Meclis Üyelerini birlikte Büyükşehir İyi Parti Meclis Üyelerini makamında ağırladı. Yıldırım İyi Parti İlçe Başkanı Sayın Kemal ATAÇ, gerek ilçe gerek il bazında gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen katkıyı sunmak istediklerini ve gerekirse milletvekilleri ile beraber gerekli desteği vermek istediklerini ifade ettiler. Sayın ATAÇ gazi ve şehit ailelerine gerek şahsı gerek partisi olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ve bu konuda üzerlerine düşen sorumluluk neyse yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yerelde ve genelde yaşamış oldukları sıkıntıları ve talepleri aktararak konular üzerinde gerekli desteği kendilerinden talep etmiştir. Sayın ŞENOL, İyi Parti Yıldırım İlçe Başkanı ve Meclis üyelerine gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş