AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DERNEĞE ZİYARET

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk CÖMEZ ve Başkan yardımcısı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sayın Ufuk CÖMEZ’ in derneklerini ziyaret ettiklerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Sayın Ufuk CÖMEZ’ e gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını dile getirip dernek hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Dernek Başkanı ŞENOL, İktidar Partisi olarak gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarının giderilmesi konusunda kendilerine taleplerini iletmiştir.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk CÖMEZ, Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak gerek şahsım gerek yönetimim olarak şehit ve gazi ailelerine destek olmaya çalıştık bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade etti. Bizlere ifade etmiş olduğunuz sıkıntılar konusunda değerlendirmeler yaparak konuların ele alınmasını ve gündeme getirilmesi konusunda destek vereceklerini dile getirmiştir. Dernekte gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelmek bizleri son derece mutlu etmiştir dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk CÖMEZ ve Başkan Yardımcısına anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.   

 

Paylaş