KAYMAKAMLARDAN DERNEĞE ZİYARET

Osmangazi Kaymakamı Sayın Zafer ORHAN, Nilüfer Kaymakamı Sayın Avni ORAL ve Yıldırım Kaymakamı Sayın Adem YAZICI Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyarette bulundular.

3 İlçe Kaymakamı, 19 Eylül Gaziler Günü öncesi gazi ve şehit ailelerini temsil eden derneği ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ve üyelerini ziyaret edip gaziler gününü kutlamak, bu vesile ile şehitlerimizin ailelerini de ziyaret etmek istediklerini dile getirdiler. İlçe Kaymakamları olarak gerek dernek gerekse şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduklarını, ihtiyaç duyulduğunda üzerlerine düşecek sorumlulukları imkânlar dâhilinde giderileceğini ifade edip burada siz değerli gazi ve şehit aileleri ile olmaktan son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Sayın Kaymakamlarımız taleplerle ilgilide gerekli değerlendirmeyi yapıp destek vereceklerini ifade ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimi Sayın ORAL, Sayın YAZICI ve Sayın ORHAN’ ı dernek makamında ağırlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, gazi ve şehit ailelerinin bazı konulardaki taleplerini kendilerine iletti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Kaymakamlarımız Sayın Avni ORAL,  Sayın Adem YAZICI ve Sayın Zafer ORHAN’ a 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla derneği ziyaret ederek göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş