YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ BAŞHEKİMİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy' u ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı ve yönetimi, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy, Uzman Dr Hüseyin AKGÜL ve Uzman Dr Mutlu AYDOĞAN’ ı ziyaret ederek dernek hakkında bilgi verip Hastanelerinde Gazi Jandarma Üsteğmen Bahattin SEÇKİN’ in yaşamış olduğu olay ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başhekim Doç. Dr. Sayın Muhammet Güzelsoy, gerek Hekimlerimiz gerek idari kadro olarak yasalar çerçevesinde ayrım yapmadan hizmet verdiklerini, yasa ile öncülük verilen kişilere gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade ederken böyle bir olayın yaşanıp hastane isminin basında geçmesi kendilerini son derece üzdüğünü ifade etti. Kurum olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli hassasiyeti gösterdiklerini dile getirdi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy’ a kendilerini makamında ağırlayarak göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

 

Paylaş