AK PARTİ İL YÖNETİM KURUL ÜYESİ İRFAN AKKAYA’ YI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulunda bulunan şehit babaları ile Bursa Ak Parti İl Yönetim Kurul Üyesi olan İrfan AKKAYA’ yı ziyaret’ te bulundular.

Dernek Başkanı ŞENOL, Sayın İrfan AKKAYA’ ya öncelikle sınır ötesinde yürütülen Barış Pınarı Harekâtına katılan Mehmetçiklere muzafferiyetler diledi. Dernek Başkanı ŞENOL, Dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak Ak Parti Bursa Başkanlığı olarak gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntılar konusunda Millet Vekillerinde katılımı ile bir çalışma yapıp rapor haline getirilip çözümü konusunda talepte bulundu.

Sayın İrfan AKKAYA, şahsım ve Ak Parti olarak gazi ve şehit ailelerinin yaşam standartlarını yükseltmek, hayata daha sıkı sarılmalarını sağlamak bir nebzede olsa acıların hafifletmek amacı ile elimizden gelen tüm desteği verdik ve bundan sonrada vermeye devam edeceklerini ifade ederken bu makamın ve kapıları gazi ve şehit ailelerine sonuna kadar açık olduğunu ifade etiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Ak Parti Bursa İl Yönetim Kurul Üyesi olan İrfan AKKAYA’ ya göstermiş olduğu ilgi den dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

   

 

Paylaş