AİLE VE ÇALIŞMA BAKANLIĞI BURSA İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bursa Aile, Çallışma ve  Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan  Hasan YILMAZ’ ı makamında ziyaret ettiler.

Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetler İl Müdürü Hasan YILMAZ, 1979 yılında Malatya ili Darende ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Manisa’nın Akhisar ilçesinde tamamladı. 1995 yılında başladığı Trakya Üniversitesi Tarih Bölümü’nden 1999 yılında mezun oldu. 2012 yılına kadar Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2012 yılında kurumlar arası nakil yöntemi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı olarak geçiş yaptı. 26 Şubat 2014 – 26 Mart 2019 tarihleri arasında Bakanlıkça Tekirdağ İl Müdürü olarak görev yaptı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Bursa İl Müdürlüğüne atanan Hasan YILMAZ, 4 Ekim 2019 tarihi itibariyle Bursa da İl Müdürü olarak görevine başladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup İl Müdürü Sayın Hasan YILMAZ ve ekibiyele beraber gazi ve şehit ailelerine hizmet etmekten memnun olacaklarını ifade etti. İl Müdürü Sayın Hasan YILMAZ, Bursa İlinde bulunan Gazi ve Şehit ailelerine bu güne kadar gerekli destek verildiği gibi bundan sonrada farklı projelerle hizmet etmeye devam ederken gerekli hassasiyeti göstereceğini gazi ve şehit ailelerini temsil eden değerli dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa İl Müdürü Sayın Hasan YILMAZ’ a yeni görevinde başarılar dilerken göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş