AİLE VE ÇALIŞMA BURSA İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

AİLE VE ÇALIŞMA BURSA İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Bursa İl Müdürlüğüne atanan Hasan YILMAZ ziyarette bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Bursa İl Müdürlüğüne atanan Hasan YILMAZ, 4 Ekim 2019 tarihi itibariyle Bursa İl Müdürü olarak görevine başladı. İl Müdürümüz Hasan YILMAZ, 1979 yılında Malatya ili Darende ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Manisa’nın Akhisar ilçesinde tamamladı. 1995 yılında başladığı Trakya Üniversitesi Tarih Bölümü’nden 1999 yılında mezun oldu. 2012 yılına kadar Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2012 yılında kurumlar arası nakil yöntemi ile Bakanlığımız bünyesine Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı olarak geçiş yaptı. 26 Şubat 2014 – 26 Mart 2019 tarihleri arasında Bakanlığımız Tekirdağ İl Müdürü olarak görev yaptı. Sakarya Üniversitesinde “Tarih”, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde “İşletme Eğitimi Yönetimi” alanında yüksek lisansları olan İl Müdürümüz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Bursa İl Müdürü Sayın Hasan YILMAZ, Mihraplı Şehitlik Anıtın da bulunan gazi ve şehit aileleri derneğini ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi ile bir araya gelen, İl Müdürü öncelikle yeni yerleşkenin hayırlı olması ve başarılı işler yapılması konusunda temennilerde bulunarak bundan sonraki süreçte ekibi ile beraber Bursa İlinde bulunan gazi ve şehit ailelerinin gerekli maddi ve manevi desteği vereceklerini ifade ederken kendisini ağırlayan yönetime teşekkürlerini iletti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, göreve yeni başlayan İl Müdürü Sayın Hasan YILMAZ’ a yeni görevinde başarılar dilerken gerek dernek gerekse gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını paylaştı. Bu konular ile ilgili kendisinden gerekli desteği talep etti.

  • Etiketler:
Paylaş