BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine getirilen Ulaş AKHAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Sayın Ulaş AKHAN, birçok İlde Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine getirilmiştir. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Sayın AKHAN’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunmuş, dernek hakkında ve gazi şehit ailelerinin sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.

Sayın Ulaş AKHAN, Kaymakamlık görevini yürütürken şehit ve gazi aileleri ile iç içe olduğunu ve elinden gelen desteği sergilediği gibi zaman buldukça aileleri evlerinde ziyaret ettiğini, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak ta gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etmiştir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilerken gazilerimize sağlıklı ömürler temenni ederim dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş AKHAN’ a kendilerini makamında ağırlayarak göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürlerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediğini ifade etti.

  • Etiketler:
Paylaş