GAZİ VE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Kestel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Akan AYAZ ile beraber gazi ve şehit ailelerini ziyaret ettiler.

1974 Kıbrıs Barış Harekâtında gazi olan ve aynı zamanda gazi ve şehit aileleri derneği üyesi olan Ali KİBAR ve ailesini Kestel Sayfiye Köyü’nde Dernek Yönetimi ve gazi aileleri ile beraber bir araya geldiler. Dernek yönetimi, Bursa İli ve İlçelerinde bulunan gazi ve şehit ailelerini fırsat buldukça ziyaret ederek öneri ve görüşlerini alıp yapılması gerek konularla ilgili ailelere ellerinden gelen destekleri vermeye çalıştıklarını ifade ederken güncel konularla ilgili hakları ve değişiklikleri iletmişlerdir.

Kuzey Irak ta şehit olan Mustafa KURT’ un ailesini de Sayın Akan AYAZ ile ziyaret edip varsa sıkıntılarını dinlediler. Şehit ailesi bir sıkıntılarının olmadığını gerek askerler gerekse kaymakamlık tarafından sürekli ziyaret edildiklerini Bursa da bulunan gazi ve şehit aileleri derneği Başkan ve üyelerini de ziyaret etmeleri bizi memnun etmiştir dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, ailelerin göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etmiştir. Ayrıca Kestel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Sayın Akan AYAZ’ a da gazi ve şehit ailelerine vermiş oldukları destekten dolayı da teşekkürlerini iletmiştir.

  • Etiketler:
Paylaş