MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

MHP Yıldırım İlçe Başkanlığından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret ettiler.

MHP Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Halil İbrahim BOZKUR, İlçe Başkan Yardımcıları Özcan TAŞÇI, Aşkın SENAL, Emre BOZKURT 18 Mart Çanakkale ve şehitleri anma günü dolayısıyla gazi ve şehit ailelerini temsil eden ve onların her daim yanında olan derneği ziyaret ederek MHP Genel Başkanlığı, İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı olarak üzerlerine düşen sorumlukları ve yapabilecekleri tüm konularda yardımcı olmak istediklerini ifade etmişlerdir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmuş son zamanlarda gazi ve şehidin adını kullanarak işveren ve halkımızdan bağış toplayanlara itibar edilmemesi konusunda destek isterken bu tutum ve davranışların gazi ve şehit ailelerini derinden üzdüğünü bir diğer konu ise geçtiğimiz aylar içinde Türkiye geneli çalışıp ta emekliliği hak eden gazilerimizin maaşları kesildiğinden bu konuda kendilerinden destek vermelerini talep etmiştir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, 18 Mart öncesi derneklerini ziyaret eden MHP Yıldırım İlçe Teşkilatına gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

  • Etiketler:
Paylaş