OSMANGAZİ KAYMAKAMINI ZİYARET

OSMANGAZİ KAYMAKAMINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Osmangazi Kaymakamı Zafer ORHAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, 19 Eylül de açılışı gerçekleşen Mihraplı Şehitlik Anıtı hakkında bilgi verip ayrıca son zamanlarda gazi ve şehidin adını kullanarak işveren ve halkımızdan bağış toplayanlara itibar edilmemesi konusunda destek isterken bu tutum ve davranışların gazi ve şehit ailelerini derinden üzdüğünü bir diğer konu ise Kamu ve kurumlarda çalışan şehit ve gazi yakınlarının tayinleri ve yer değişikliği konusunda destek olmalarını talep etmiştir. Osmangazi Kaymakamı Zafer ORHAN da gazi ve şehit ailelerine gerek şahsı gerekse çalışanları olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini bu konularda kesinlikle hiçbir gazi ve şehit ailelerini mağdur etmemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etmiştir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Osmangazi Kaymakamı Sayın Zafer ORHAN’ a kendilerini makamında ağırladıklarından dolayı teşekkürlerini iletti.

  • Etiketler:
Paylaş