STK’LARDAN DERNEĞİ ZİYARET

Bursa’da bir araya gelen altı STK ile Suriye’nin İdlib şehrinde Şehit olan ve gazi olan Mehmetçiklerimiz için bir program düzenlendi. Programa Bursa Tavşanlılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kurt, Büyükorhan Kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Erdal Kadir, 15 Temmuz Demokrasi ve Kadın Derneği Başkanı Munise Acar, Orhaneli Semerci Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Güleç, Uludağlı Efeler Yörük Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bakan, Yeşeren Umutlar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Salır yönetim kurulları ile birlikte katıldılar.

İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ziyaretinde Şube Başkanı Gazi Metin Şenol ve yönetim kurulu ile şehit aileleri ve gaziler bir araya gelindi. Burada, Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve Türk Bayrağı takdim edildi. Programa katılan dernekler adına Bursa Tavşanlılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kurt basın açıklamasını yaptı. Programa katılan şehit aileleri ve gaziler ile duygusal anlar yaşandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, 18 Mart Çanakkale Zaferi haftası ve şehitlerimizi anmak için derneklerini ziyaret eden dernek başkan ve yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkür ederken 18 Mart dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve şehitlerimize rahmetle anarken tüm ulusumuzun 18 Mart Çanakkale zaferini kutladı. 

  • Etiketler:
  • STK
Paylaş